Curatare mochete si covoare

 

Divizia Xpert Cleaning a Xpert Total Services ofera servicii de curatare profesionala a mochetelor si a covoarelor. Pentru a reda curatenia si culorile mochetelor si covoarelor dumneavoastra folosim utilaje profesionale: aparate monodisc si aspiratore injectie-extractie si detergenti/solutii adecvate suprafetelor.

Mai jos puteti vedea poze realizate de noi in timpul curatarii mochetelor si poze cu tipuri de mocheta/covoare pe care le putem curata. Pentru orice intrebare legata de curatarea mochetelor si a covoarelor va invitam sa ne contactati prin una din metodele disponibile in pagina de Contact

 

 

Curatare profesionala mocheta dale sau modulara - Bucuresti, Xpert Total Services

Spalare profesionala mocheta copii - spalare cu substante biodegradabile, Bucuresti, Xpert Total Services

Tipuri de spalare mochete - Xpert Total Services

 

In functie de textura mochetei, de suprafata pe care este montata, de timpul de reluare al traficului, echipele noastre decid utilizarea uneia dintre metodele de spalare:

1. Spalare umeda: aparat cu injectie-extractie. Procedura presupune injectarea substatelor pe suprafete, alocarea de timp pentru a actiona substantele si extrgerea substantelor cu mizerie. Recomandam acest tip de curatare pentru suprafetele murdare si pentru situatiile care permit un timp de 24 de ore pentru uscare.

2. Spalare uscata: aparat monodisc. Procedura presupune curatarea suprafelor cu aparat monodisc si spuma activa. Timpul de reluare al traficului este foarte mic.

3. Spalare manuala cu produse biodegradabile. Recomandam si folosim aceasta metoda pentru mochetele si covoarele care sunt realizate din texturi care nu permit curatare mecanica si au nevoie de protectie. Un exemplu de situatii in care folosim spalarea manuala cu produse biodegradabile este spalarea covoarelor din lana.